مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع دادخواست به مرجع حل اختلاف در صلاحیت

با سلام
اینجانب دادخواستی را ثبت کردم که بدوا از سوی دادگاه تهران دادخواست برگشت داده شد ( البته بدون صدور قرار عدم صلاحیت)، به این دلیل که هم دادگاه تهران صالح است هم قم. دادخواست را به قم فرستادم که پس از مدتی پیغام ارجاع به مرجع حل اختلاف در صلاحیت مشاهده شد. اساسا چنین موردی چطور امکان پذیر است چون هیچگونه قرار عدم صلاحیتی صادر نگردیده است؟ راهکار چیست؟ تا کی باید منتظر ماند چون اساسا هیچ خبری از تعیین دادگاه صالح نشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست سیستمی به مرجع به نظر صالح ارسال شده است