مشاوره حقوقی رایگان - مسئله ایین دادرسی مدنی

شرکت الف که دفترش در تهران و محل کارخانه اش در سنندج است با شرکت ب که در تبریز است قراردادی منعقد و محل تحویل کالا را در شهر سنندج تعیین می کنند. پس از تحویل کالا شرکت ب از پرداخت مبلغ قرارداد امتناع می کند.
الف) مستند به قانون و مستدل توضیح دهید دادگاه صالح برای رسیدگی به این دعوی در کدامیک از این شهرها قرار دارد؟
ب) در صورت حصول اختلاف در صلاحیت بین این دادگاهها حل اختلاف با چه مرجعی خواهد بود؟
ج) نوع دعوای مذکور از هر سه جهت مالی یا غیرمالی بودن، منقول یا غیرمنقول بودن و عینی یا شخصی بودن تعیین کنید.