مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام بخاطر حاضر نشدن خواننده برای تنظیم سند اجرای احکام برای زدن سند در دفترخانه اماده شد تا سند بنام بنده انتقال دهد و همان لحظه متوجه شدیم که خواننده چند دوز قبل در دفترخانه دیگری بنام شحص دیگری انتقال داده و اجرای احکام دوباره پرونده را به قاضی شعبه فرستاده بنده شفاهن از قاضی درخاست ابطال سند خواستم و قاضی گفتن این پرونده اینجا مخدومه میشود و شما باید دوباره داخاست ابطال سند و توقیف ساختمان را بدید ایا راه دیگه هم وجود دارد برای ابطال سند در پرونده ای که توی اجرای احکام هست بکنیم یا نه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر مجددا باید. دادخواست دهید و بنظرم حتی میتوانید فروش مال غیر هم شکایت کنید البته آرا و مستنداتتان را باید بررسی کنم تا دقیق عرض کنم