مشاوره حقوقی رایگان - قانون تعویض درب فلزی پارکینگ و تبدیل آن به کرکره برقی

با سلام وخسته نباشید ساختمان ما 6 واحد و به صورت دو کله میباشد که ورود و خروج پارکینگ2واحد به کوچه شمالی و 4 واحد به کوچه جنوبی میباشد اخیرا 4 واحد میخواهند درب فلزی پارکینگ را جهت راحتی خود تبدیل به کرکره برقی نمایند و عملا ورودو خروجی نفررو به کوچه جنوبی را مسدود نمایند از لحاظ قانونی میخواستم راهمایی بفرمایید در ضمن این 4 واحد از حیاط نیز به صورت پارکینگ استفاده مینمایند و به نظر میرسد با این کار حیاط را به صورت اختصاصی استفاده نمایند.با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حیاط جز مشاعات است و تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام ‌مالکان باشد