مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت یکی از واحد ها با تعویض درب پارکینگ

با سلام. ساختمان 10 واحدی ما در مسکن مهر واقع شده و فعلا سند نداریم.
چندین بار از ساختمان دزدی شده. با مالکین تصمیم گرفتیم درب کرکره ای برای پارکینگ ها بگذاریم.
تنها یک واحد مخالف است و تهدید به شکایت میکند. به همین صورت تمام اطراف ساختمان باز است و بار ها دزدی شده. باید چی کار کرد؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام در صورت تصمیم‌هیات مدیره ساختمان و تصویب آن یک نفر مخالف حق ممانعت ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از شوراي حل اختلاف حكم در اينخصوص و ضرورت حفاظ براي تامين امنيت مجتمع بگيريد