مشاوره حقوقی رایگان - سند قدیمی

با سلام شش دانگ یک قطعه زمین به نام پدر بزرگم هست سند منگوله دار دوره شاه. ولی الان کسای دیگه متصرف هستن میخوام بدونم که میتونم اونو پس بگیرم یا نه؟.ایا نیاز به گرفتن وکیل هست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله امکان رفع تصرف از لحاظ قانونی وجود دارد چون موضوع ملکی بسیار تخصصی می‌باشد توصیه می‌کنم از وکلای سایت استفاده کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی جهت خلع ید فراهم است.
مسلما هرکاری را به کسی که درآن زمینه تبحر دارد واگذار نمایید ، نتیجه بهتری را دریافت میکنید و اخذ وکیل میتواند درجهت جلوگیری از اتلاف وقت وهزینه زیاد راهگشا باشد.
بازهم اختیار باشماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمال وجود دارد می‌بایست در دادگاه بررسی شود بهتر است کار را به متخصص بسپارید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله در صورت داشتن سند رسمی قابل پس گرفتن می باشد-بله بهتر است وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت علیه متصرفین طرح دعوی کنید.