مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه آبروریزی

سلام وقت بخیر
من یک سوالی داشتم از خدمتتون، اونم این هست که، فردی که در گذشته باهاش در ارتباط بودم از طریق( تلگرام)با آیدی که شماره ای ازش (مشخص نیست) تمام مسایل رابطمون رو به همسرم گفته و باعث ابروریزی و بهم خوردن زندگیم شده، من میخواهم ازش شکایت کنم، چطوری میتونم ثابت کنم کار اون شخص بوده؟
اصلا دستم به جایی بند هست اون رو محکوم کنم؟؟؟!
ایشون با شماره خارج از کشور پیام داده و حذف حساب کاربری کرده.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
اثبات این مسئله دشواره مخصوصا اینکه پیام هایتان از طریق اپلیکیشن خارجی بوده است