مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی بدون کارت پایان خدمت سربازی

سلام. همسرم از طریق دانشجویی اومدن امریکا اما الان سیتی زن هستن. 4 سال از غیبت سربازیشون میگذره و گویا تا 4 ساله دیگه نمی تونن برای خرید سربازی اقدام کنن. یکی از مدارک لازم برای گرفتن فرزند خونده از بهزیستی هم همین کارت پایان خدمت یا معافیت هست. آیا میشه راهی برای این مشکل پیدا کرد؟ خواهش میکنم بهم کمک کنید نمی تونیم تا 4 ساله دیگه صبر کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

راهی ندارد. شرایط قانونی باید وجود داشته باشد.