مشاوره حقوقی رایگان - زندان بعد از دوسال

باسلام
و عرض خسته نباشید
مادر من قبل از ازدواج با پدرم ، ازدواج کرده و جدا شده بود
پسر قبلی مادرم 3سال پیش دستگیر و به کمپ ترک اعتیاد اجباری فرستاده و بعد از اتمام دوره 30 روزه ازاد شد و ( کماکان شروع به مصرف کرد ) ولی مادرم برای اینکه دیگه کارتن خواب نمونه حالا که ترک کرده ، خانه ی کوچکی براش اجاره میکنن اما چون هیچ مدرکی از خودش نداشت به اسم مادرم قولنامه رو مینویسن ولی خودش اونجا زندگی نمیکرد فقط برای پسرش گرفته بود.
2 سال پیش یه روز که برای پسرش غذا برده بود یک دقیقه بعد از ورود به منزل مامورین اونا را دستگیر میکنن به همراه چندین نفر دیگه که همه از دوستای پسرش بودند
در دادگاه با اینکه پسرش به بی اطلاعی مادرش از همه چیز اعتراف کرد و همه کسانی که دستگیر شده بودن در اظهاراتشان گفتند که مادرم را حتی نمیشناسن ولی بعد از 3 روز زندانی کردنش با گذاشتن کارت کارمندی آزادش کردم
الان بعد از 2 سال از طریق شخصی که کارتش رو ضمانت گذاشته بود به یکباره دستگیرش میکنن به بهانه امضا زدن میبرنش دادگاه و اول 3 ماه زندان بعد به 5 ماه و 20 روز زندان محکومش میکنن
مادرم بیماری قلبی داره
پسرش سابقه داره حتی الان هم به جرم سرقت زندانه
همه ی اون آدما حبسشون تموم شده
و من نمیدونم باید چیکار بکنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در خصوص موضوع اتهامی و جرم منتسب شده ، صحبتی نکردید. علی ایحال حتما به وکیل مراجعه کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است.