مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن

سلام من شوهرم یک سال پیش به یکی از دوستانش یک میلیارد پول نزول داده سود پول نزول رو به حساب من برای خرج خونه واریز میکردن همسرم ازشون چک داشتن الان رفتن چک رو نقد کنن برگشت خورده همسرم داره شکایت میکنه گفته که اگر ادعا کنه نزول بوده من میگم که با همسرم چه ارتباطی داشتی که به حساب همسرم پول ریختی تو رو خدا بگید چی کار کنم داره علنااا به من تهمت میزنه بخدا نمیدونستم انقد بی شرف

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

عملا هنوز اتفاق خاصی برای شما پیش نیومده ولی بعد از این واریزی به حساب خودتون رو قطع کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع قابل دفاع است و مشکلی برای شما بوجود نمی آید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نزول و ربا نیست
طبق قانون برای تحقق جرم ربا شرایط خاصی لازم است
و امکان دفاع وجود خواهد داشت
و ..