مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وقت بخیر من 2سال پیش دعوا کردم و پسره رو با چاقو زدم و الان حکم اومد107میلیون دیه بعدش پیش قسط 2500 اولش بعدش ماهی 550 ولی اونا رفتن اعتراض زدن بعد اعتراض شد 25میلیون پیش قسط و ماهی1350تومن و من که هم خرج خونه رو میدم پدرم معتاده دیگه ندارم بدم و الان فراری هستم یکی ازدوستام گفت بری زندان از تو زندان اعتراض بزنی خیلی قسط ها کم میشن و یکشونم گفت وکیل بگیری که کار دیه تو درست کنه لطف راهنماییم کنید خواهش میکنم جواب بدین

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. به نظر قسطی شدن دیه کاملا به ضرر شماست چون مبلغ هر سال به روز حساب میشه و با این وصف شما همیشه بدهکار هستید. اگر بتونید مبلغی وام از بانک حتی با درصد سود بالا بگیرید و دیه را پرداخت کنید و یا اینکه به هرشکلی شده رضایت شاکی را فراهم کند با قسطی شدن دیه کاملا به ضرر شما میشه