مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط مهریه عطف به ماسبق میشود یا نه؟؟؟

با سلام شوهر اینجانب در سال 93 اعسار دادن و همون سال قطعی شده و بنده به 10 سکه پیش پرداخت و ماهی یک سکه اجرا دراوردم. که در سال 95 بدون دادن پیش قسط و ماهیانه تعدیل تقسیط مهریه دادن که حکم از 10 سکه پیش قسط به 5 سکه پیش قسط تعدیل شد و هر ماهیانه یه سکه به هر سه ماه یک سکه تعدیل یافت سوال بنده اینه آیا 2 سال قبل من چطوری میتونم دریافت کنم با تعدیل گذشته رو حساب میکنن یا با وجود دادنامه تعدیل همون دادنامه قبلی اجرا میشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اخیرا دادخواست تعدیل نداده باشد ، رای قبلی اجرا خواهد شد