مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

ایا اگر فردی درمورد حقوق انتفاعی که از زمین منابع طبیعی دارد(که به ان پروانه چرا گفته می شود )به یکی از فرزندان خود زودتر اقرار نامه داده باشد وبه یکی دیگر از فرزندان یکسال بعد دوباره درمورد همان حق انتفاع داده باشد فرد دوم رفته باشد پروانه چرا بنام خود زده باشد. بعد از فوت صاحب اصلی حق انتفاع فرد اول بابت اقرارنامه ای که دارد می تواند اقدام کند پروانه چرا فرد اول ابطال کند یانه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی برسیم