مشاوره حقوقی رایگان - پرسش برای پاک شدن سابقه کیفری

باسلام پسرم پارسال آبانماه دستگیر شد و ازطرف اطلاعات سپاه با اعتراف اجباری با کتک و شکنجه بهش اتهام جاسوسی موساد و همکاری با منافقین زدن چون مدرکی علیهش نبود بعد شش ماه زندانی آزادش کردن میخواستم ببینم آیا پروندش بعد چند مدت پاک میشه؟ باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده های این چنینی در واحد سجل کیفری دادگستری و همان نهاد باقی میماند ولی در برگه سو پیشینه که بعدا استعلام گرفته شود چیزی درج نمیشود