مشاوره حقوقی رایگان - کار بدون قرارداد، بیمه و مزایا و با (گاهی کمتر از) حداقل حقوق

با سلام. بنده مدرس زبان هستم و با آموزشگاه ها و مدارس متعددی کار کردم اما هیچ کدام راضی به عقد قرارداد نشدند و خبری هم از بیمه و مزایا نیست. بارها پیش آمده مدت ها در موسسه ای مشغول به کار بودم و هیچ حقوقی پرداخت نکردند یا حقوق حتی از حداقل هم کمتر بوده. یکی از آموزشگاه ها حقوق را بعد از پایان ترم پرداخت می کنند که سه ماهه است. از آنجایی که هیچ موسسه ای راضی به عقد قرارداد نیست و پرداخت حقوق بسیار ناعادلانه هست تصمیم به ترک این حیطه با کمتر از 5 سال سابقه کار گرفتم. با این حال سوالی که از وکلای محترم دارم این است که اگر این شرایط خلاف قانون است چرا روال بازار کار اینطور هست؟ و در این شرایط چه کاری از دست کارمند ساخته است تا از حقوقش دفاع کند؟ علاوه بر این، تبعیض جنسیتی در محل کار باعث می شود خانم ها حقوق کمتری بگیرند. چطور می توانند از حق خود در برابر این نوع تبعیض دفاع کنند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق اداره کار پیگیری کنید زودتر به نتیجه می رسید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از ابتدا شما برای مدیر آموزشگاه تعیین تکلیف کنید که قرارداد منعقد کند