مشاوره حقوقی رایگان - تمکین صوری زوجه

من برای الزام به تمکین همسرم اقدام کردم و ایشان بعد از مراحل اجرائیه در کلانتری صورت جلسه شد که تمکین میکنه و به خونه برگشت و گفت فقط برای این برگشته که نفقه بگیره بعد نیم ساعت منزل رو ترک با کلانتری تماس گرفت که به زور بیرونش کردم من مجبور شدم دوباره شکایت تمکین کنم اگر دوباره همین کارو بکنه تکلیف چیه هم تمکین نکنه هم نفقه بدم خیلی بی عدالتیه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیازمند دادخواست مجدد نیست همان تمکین قبلی را پیگیری ومراتب را به اجرای احکام اعلام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما همان پرونده قبلی را باید از طریق شعبه دادگاه اجرای احکام پیگیری می کردید.