مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و ضرب و شتم و تهدید به قتل

سلام ودرود بنده وخانم ودخترام هفت توسط شیش نفر از خانواده نزدیک خود دچار این اتفاق ناگوار شدیم ..هشت ماه هست که پرونده در دادسرا هست وهنوز دادگاه نشده ....اتهاماتی در این حین به بنده شد که رد شکایت شدن ..وحالا ادعایی براین دارن که هشت ماه پیش تو تخریب شما با ضربه زدین بچه یکی تو شکمش مرده ...ولی همچین کاری انجام نشده .البته از همه وقایع فیلم گرفته وضمینه پرونده هست.لطفان راهنماییم کنین ممنون ازتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی بر علیه پیگیری دارد باید با دلایل و مستندات بتواند آنرا به اثبات برساند