مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت موتورسیکلت

با سلام و خسته نباشید پسرعموی من یه موتور خرید ولی چون سنش کم بود بنام من زد الان به سن قانونی رسیده میگه موتورو بنام من بزن ولی متاسفانه پلاک موتور مفقود شد منم رفتم پاسگاه واسم پرونده تشکیل داد بعد رفتم اداره آگاهی یه نامه برام زد گفت برو پلیس راهور برای تعویض پلاک میشه مراحل بنام زدن موتورو بهم بگین ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس از اخذ پلاک جدید دو طرف در مرکز تعویض پلاک حاضر شده و تعویض پلاک نمایید سپس در دفترخانه حاضر شده و سند تنظیم کنید