مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو فاقد معاینه فنی

سلام عرض ادب و احترام ؛
بنده قصد فروش پراید مدل 80 خود را دارم که برای اخذ معاینه فنی نیاز به تعمیر اساسی دارد که انجام آن از توان مالی من خارج است سوال ؛اگر با خریدار توافق شود که تعمیرات را خریدار انجام دهد و پس از اخذ معاینه فنی تعویض پلاک انجام شود در مدت چندماهی که خودرو جهت انجام تعمیرات با‌پلاک من در اختیار خریدار است چه راه و روشی هست که هیچگونه مسئولیتی در قبال تخلف احتمالی خریدار با این خودرو متوجه من نباشد
با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه داشته باشید و خریدار وکالت دو یا سه ماه داشته باشد مشکلی پیش نمیاد.