مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم ماشینی را که قبلا قولنامه ای فروختم بلحاظ حقوقی از نام خودم خارج کنم

سلام بر اساتید ارجمند
بنده در سال 93 به شرط تعویض پلاک 30 روزه یک دستگاه خودرو رو قولنامه ای فروختم سند ماشین و پلاک به اسم بنده بود که قرار بود طی 30 روز نقل و انتقال صورت بگیره متاسفانه خریدار حاضر نشد و بنده مجبور به توقیف پلاک شدم و شکایت کردم بعد از یک هفته طرف اومد و با هم رفتیم پلیس راهنمایی گفت اول باید شکایت رو برداری تا بتونه کارهای تعویض پلاک رو انجام بده بنده هم رضایت دادم حتی باهم رفتیم پلیس 10 و اونجا هم براش امضا زدم و قرار شده مابقی کارها رو فردای اون رو انجام بده ولی متاسفانه الان بعد از 5 سال بنده فهمیدم طرف دیگه نرفته دنبال فک پلاک و اونروز فقط می خواسته بنده رضایت بدم و در حال حاضر ماشین هنوز هم به اسم بندست و تو همون سال هم یک شکایت خورده رو ماشین و توقیف شده و متاسفانه بلحاظ سامانه سازماند اسناد رسمی ماشین به اسم بنده هستش می خواستم ببینم با وجود قولنامه می تونم طی یک شکایت ماشین رو بلحاظ حقوقی از اموال خودم خارج کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. مجددا باید دادخواست فک پلاک را مطرح کنید . غیر از این راه حل دیگه ای ندارید.