مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن

اگر داماد مهریه بالاتر از 14 سکه را نپذیرد آیا می توان به جای سکه های مهریه ضمانت دیگری مثل چک یا سفته یا چند دانگ از ملک را به عنوان مهریه یا ضمانت زندگی قرار داد و اگر بعد از 30 سال ارزش مبالغ مندرج در چک یا سفته پایین آمد آیا دادگاه معادل به روز آنرا حساب میکند یا نه؟ در مقابل اختیار طلاق شوهر چه کار می توان انجام داد که در آینده به راحتی کار به طلاق نکشد. آیا ضمانتی برای خنثی کردن اختیار طلاق مرد می توان انجام داد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. بهترین کار اینه که به جای سکه مال غیر منقول مثل زمین یا خانه مسکونی یا یک ملک تجاری از طرف شخص شوهر و یا طبق عرف بسیاری از شهر ها از طرف پدر دادماد به عنوان مهریه و صداق جایگزین بشه.

ولی در مورد حق طلاق هیچ اقدامی نمیشه انجام داد چون حق طلاق دادن از حقوق مرد هست.