مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم حقوقی

سلام 4 سال پیش حکمی از شعبه 12 به نفع من در دادگاه حقوقی صادر شد
تا به امروز نرفتم دنبال اجرا اما میدونم قطعی شده
برای اجرای حکم الان باید برم کجا ؟
برم پیش مدیر دفتر شعبه 12 ؟
یا جای دیگه ای برم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه 12 حقوقی مراجعه تا پرونده شما از بایگانی دریافت و سپس تقاضای صدور اجرایی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از دفتر شعبه پیگیری را شروع کنید احتمالا بایگانی راکد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید تا پرونده ثبت مجدد بشه سپس از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید و بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه به شعبه مراجعه کنید و با اخذ اجرائیه و سایر مدارک در شعبه اجرای احکام تشکیل پرونده بدهید.
بعد از تشکیل پرونده در شعبه اجرای احکام نوبت اینترنتی بگیرید و بعد از در وقت تعیین شده درخواست توقیف اموال بدهید.
اگر اموالی نداشت می توانید حکم جلب بگیرید مگر اینکه دادخواست اعسار بده که در این صورت حکم جلب صادر نمی شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با ارسال لایحه از شعبه بدوی درخواست صدور اجراییه کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله به دفتر شعبه 12 مراجعه نمایید تا اجراییه صادرگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله به دفتر شعبه مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه نمایبد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از دادگاه صادر کننده حکم بدوی درخواست صدور اجرائیه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تقاضای صدور اجراییه اگر کرده اید به شعبه اجرای احکام مربوطه رجوع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لایحه با موضوع تقاضای صدور اجرائیه را به ثبت برسانید سپس به شعبه مراجعه کنید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با در دست داشتن رایی از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضای اجراییه بدین

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه صادرکننده رای مراجعه ودرخواست صدور اجرائیه از طریق دفترخدمات قضایی ارسال کنید.