مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نگهداری مادر

سلام عرض ادب،
بنده مادری در شهرستان دارم که با برادرم که مجرد هست زندگی میکند،
جهت خرجی مادرم مقداری پول در بانک دارد و مقداری هم برادم کمک میکند، حالا بعد 4 سال برادرم گفته میخواهد از خواهرانم شکایت کند که من خرجی مادرم رو در این 4 سال دادم و باید شما هم سهم خودتون را بدید، البته یه کارگاه پدری داریم که درامدی از اون جا دارد و به ما هیچی نداده، آیا اگر شکایت کنه قاضی چه حکمی میدهد، ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا نفقه مادر بین اولادش به تساوی پرداخت می گردد البته بستگی به وسع مالی منفق هم دارد .
نفقه گذشته مادر قابل مطالبه نیست
جهت کطب اطلاع بیشتر در صورت تماطل تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر
می توانید اجرت المثل زمان تصرف را دریافت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماهم میتوانید اجرت المثل را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اجاره المثل کارگاه پدری را مطالبه کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شرایط طرح دعوی و گرفتن نتیجه علیه شما وجود ندارد لذا نگران نباشید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با توجه به اینکه مادرتان منبع درامد دارند و در ید برادرتان است میتوانید عملا موضوع نفقه مادر منتفی است
در صورت اقدام نتیجه ای نخواهند گرفت

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

موضوع مورد ادعا در مراجع قضایی مسموع نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نیز میتوانید دعوای اجرت‌المثل کارگاهی که برادر شما استفاده میکند طرح کنید.