مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه و سنوات کارگر

سلام‌ بنده نزدیک 9 سال هست در مغازه به صورت درصدی از سود فروش کالا کار میکنم‌ وهیچ گونه مزایایی دیگری ندارم نه بیمه نه عیدی نه سنوات و در این مدت صاحب کارم نزدیک 200 میلیون به بنده بدهکارن و پرداخت بدهی منوط به امضا برگه کردن که در آن نوشته شده اینجانب کلیه مبالغ بیمه سنوات مزایا و عیدی خود را دراین 9 سال دریافت کرده ام و هیچ گونه ادعایی نسبت به طرف مقابل ندارم و همچنین در برگه این قید کرده اند بنده به صورت مشارکتی با ایشان کار کرده ام وپرداخت بدهی منوط به امضا بنده کرده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف امضای آن برگه کافی برای برائت کارفرما نیست بلکه سند واریز وجه نیز باید وجود داشته باشد .

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از طریق اداره کار اقدام بفرمایید عموما به امضای چنین برگه ای توجه نمیکنند

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

هرگونه توافق و تراضی بر خلاف قانون ، اعتبار ندارد . چنانچه برگه ای با مضمون فوق هم امضا نمودید باز هم حق طرح دعوی در مراجع حل اختلاف اداره کار برای شما محفوظ است

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

سلام. ابتدا وجه را دریافت کنید سپس امضا نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امضا نمایید و پول خود را تحویل بگیرید و سپس در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امضا وقبول توافقات بستگی بشما دارد. درصورت عدم قبول، بدهکاری قابل مطالبه از طریق اداره کار وتامین اجتماعی میباشد.