مشاوره حقوقی رایگان - گوشی

گوشی a70خریدم یک هفته پیش آکبند و نو خریدم الان میخوام بفروشم همه جا میگن گوشی قدیمی هست نو اکبند الان کارخونه نمیزنه یک هفته پیش خریدم الان مشکلی دارم میخوام بفروشم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از فروشنده شکایت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. این موضوع ک اک بوده و ب شما فروخته دلیلی بر قدیمی بودن ان نیست و ممکن است جنس اک بوده داخل مغازه داشته. در صورتی ک احتمال در فریب و تدلیس میدهید. میتوانید شکایت کنید و با صمیمه کردن فاکتور خرید تاریخ دار درخواست کار شناسی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مطنان هستید که گوشی اکبند نبوده و قدیمی است علیه فروشنده دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا مورد دقیقتر بررسی شود