مشاوره حقوقی رایگان - فروش گوشی دسته دوم به جای نو

سلام
من دو ماه پیش یک موبایل به عنوان نو از یک فروشگاه آنلاین دارای نماد الکترونیک خریداری کردم
بعد از مدتی متوجه مشکلات نرم افزاری گوشی شدم و در نهایت اتفاقی متوجه یک فایل صوتی روی موبایل شدم که متعلق به دو سال پیش بود
با فروشگاه آنلاین تماس گرفتم و گفتند از طریق گارانتی پیگیری کنم
به شرکت گارنتی مراجعه کردم گوشی رو بررسی کردند و گفتند احتمال زیاد باز شده و به اتحادیه موبایل ثبت شکایت کنم
حالا من دو تا سوال دارم
یکی اینکه آیا همون فایل صوتی برای دسته دوم بودن گوشی مدرک کافی ای هست؟
و دوم اینکه من فاکتور چاپی ندارم فقط یک فاکتور الکترونیکی دارم که البته در سایت اون فروشگاه ذکر شده ارزش برابری با فاکتور چاپی داره. هنگام ثبت شکایت به خاطر چاپی نبودن فاکتور برام مشکل پیش میاد یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صوتی به تنهایی مدرک محسوب نمی شود. اما در کنار دیگر ادله میتواند اماره باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله کافی است و از لحاظ فاکتور مشکل ایجاد نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی نیست و میتوانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید.
اتحادیه اگر لازم بداند به کارشناسی می تواند ارجاع دهد و یا اینکه استعلام کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام راه کار داره مشاوره هماهنگ کنید بگیم خدمتتون

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چطور میشه ثابت کرد آن فایل صوتی متعلق به شما نبوده است مگر آن که توسط کارشناسان تاریخ ایجاد آن فایل تعیین گردد
فاکتور الکترونیکی نیز اندازه فاکتور چاپ اعتبار دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه سوال شما خالی می باشد پاسخ شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است . همچنین با بررسی مدارک و مستندات مربوطه می توان اظهار نظر دقیق حقوقی ارائه داد و شما را در حل مساله حقوقی خویش یاری کنیم .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در مورد سوال اول، یافتن یک فایل صوتی مربوط به دو سال پیش روی موبایل، به تنهایی مدرک کافی برای ثابت کردن دسته دوم بودن گوشی نیست. برای ثابت کردن قدمت گوشی، باید بررسی های لازم انجام شود و مدارک مربوطه جمع آوری شود.

در مورد سوال دوم، فاکتور الکترونیکی همانند فاکتور چاپی ارزش قانونی دارد و به عنوان مدرک قابل قبول شناخته می شود. بنابراین، در صورت عدم داشتن فاکتور چاپی، به دلیل داشتن فاکتور الکترونیکی به مشکل بر نمی خورید و می توانید با آن شکایت خود را ثبت کنید.

با این حال، برای حل این مشکل بهتر است با فروشگاه آنلاین ارتباط بگیرید و مشکل را با آنها مطرح کنید، احتمالاً آنها در صورت مشاهده مشکل در گوشی، تعویض آن را برای شما انجام خواهند داد.