مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از پیج اینستاگرام

سلام وقتتون بخیر، بنده دو ماه پیش از یک پیج در اینستاگرام خرید اینترنتی انجام دادم که البته باید برای ثبت سفارش وارد سایت میشدم ، سفارشم ثبت شد الان دوماهه تماس میگیرم که تلفن ثابت پاسخگو نیستن تلفن همراه هم یا جواب نمیدن یا خاموشه ، داخل واتساپ هم هرچقدر پیام میدم که سفارشم رو یا برام بفرستید یا پولم رو پس بدید هربار میگن این هفته میاد یا چند روز دیگه خلاصه بعد از این همه مدت که من رو سره کار گذاشتن ،آخرش گفتن سفارش عقب مانده نداریم هرچی داشتیم ارسال شده همچین سفارشی نداشتیم، 3 میلیون و پانصد خرید کردم شماره پیگیری و فاکتور خرید هم اسکرین شات گرفتم و آدرسشون هم قزوین هست خودم تهران ، الان باید چطوری واقعا حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

باید دادخواست بدهید ولی دادگاه قزوین صالح به رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید اظهارنامه و دادخواست مطالبه وجه بدهید و دادخواست را در دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود مطرح کنید و در نهایت دادگاه قزوین صالح به رسیدگی است.
می توانید به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هم میتوانید کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید
هم میتوانید مطالبه وجه حقوقی
اظهارنامه و دادخواست را از تهران ثبت کنید ولی دادگاه محل اقامت ایشان صالح است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

از طریق پلیس فتا پیگیری و شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه اقدام کنید و در صورتی که نتیجه‌بخش نبود میتوانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تحت عنوان کلاهبرداری از شهرمحل اقامتتان قابل پیگیری میباشد.