مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بانکی

از طریق تلگرام برام سایت سهم عدالت اومده ک پس از ثبت نام برامون مبلغ وارد میکنه پس از وارد شدن ب سایت کد ملی شماره حساب رمز دوم رو در اختیار سایت قرار میدی بعد برنامه برات دانلود میشه برنامه سهم عدالت همون کارو تکرار میکنی بعد وارد برنامه میشی
روز بعد برداشت های ناموفق با مبلغ خیلی کم ازم برداشته میشد متوجه شدم هک شدم سایت رو پاک کردم
بعد ک دوستم برام مبلغی رو واریز کرد حسابم همون موقع خالی شد
الان اگه برم بانک می تونم بفهمم کی بوده
ایا مبلغم برام باز برمیگرده یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید و درخواست مسدودی حسابی را که پول به آن حساب واریز شده بدهید.