مشاوره حقوقی رایگان - سلام اون یه نفر دوتا سهام داره یعنی باید دوتا سود بهش بدیم یا اجاره کارگاه باید بدیم

ما سه نفر توکارگاه شریکیم اندازه همدیگه پول گذاشتیم یکی از شریکها سرمایه شو فروخته به یکیمون الان سود کارو باید تقسیم بر 3 کرد یا اینکه اجاره کارگاهو باید بدیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول باید اجازه کارگاه و سایر هزینه ها را پرداخت کنید و سپس سود تقسیم بر سه می شود و اگر یکی از شرکا سهم دیگری را خریداری کرده باشد سود به حساب وی واریز می شود.