مشاوره حقوقی رایگان - اجاره منزل

سلام وقتتون بخیر.بنده به همراه دوستم رفتم خونه اجاره کردم به امید اینکه بعد باهم زندگی کنیم . میخاستم بپرسم منکه پول رهن و کمیسیون را از کارت خودم واریزکردم ولی قولنامه به نام اون طرف نوشته شده.الانم به مشکل خوردیم چون قصدش کلاهبرداری بود ازهمون اول.رفته شکایت کرده ازمن و صحنه سازی کرده که وسایلی که خودم خریدم بافاکتوربه نام را اومده دزدیده.میخاستم بدونم میتونم ادعاکنم پول اجاره را خودم بگیرم؟.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید واز دوست خود مطالبه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این موارد باید اثبات شود اگر مبلغ را شما واریز کردید به حساب موجر مشکلی از این بابت وجود ندارد و نمیتواند ادعایی داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این پول را شما پرداخت کرده باشید می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید نیازمند جزئیات بیشتر است � راهنمایی کامل‌تری شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدرکی در خصوص‌واریز وجه دارید باید تحت عنوان مطالبه وجه اقدام کنید