مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر به علت ادعای واهی درندادن اجاره‌بها

سلام همکارانم برای اینکه بنده از شما بزرگواران پرسش نمودم که ماکی را اجاره نموده ام شراکتی ودر ودیعه و اجاره بها مشترک هستیم وشریکم بدون فسخ نامه ملک راتخلیه نموده ورفته وحال موجر ازمن شکایت کرده که کل اجاره‌بها راباید من پرداخت نماییم وشماعزیزان بجز دونفر فرمودیدکه من ملزم بپرادخت کامل اجاره‌بها هستم چونکه مستاجر من هستم خیر دوستان من شریکم پس ازعقد قرارداد از آن تخطی نموده وبدون فسخ قرارداد ملک راترک کرده اشتباه کرده باید به مفاد اجاره نامه متعهد باشد ای وای برمن ای وای برمن .ای وای برمنی که می‌خوانی. نادان تو میخوانی .بمن میچسبانی.زمن نستانی. تو نه باغی نه بستانی وگلستانی .ومراطوری میگسترانی. یکی پهلوان ومیدانی.وناتوانی ونادانی میکنی واز نادانی به دانایی رسی چونکه ،خود قاضی نا دانیست بین دو عاقل

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قرارداد اجاره اسم دو نفر به عنوان مستاجر ذکر شده باشد هر ‌کدام از مستاجر ها باید نصف مبلغ اجاره بها را پرداخت نماید