مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

سلام وقتتون بخیر بنده مادرم ماهانه پولی رو به عنوان قرض از من میگیره و بهم گفته که توانایی پرداخت این پول رو نداره،وبعد از فوتم از اموالم به ارزش روز میتونم پس بگیرم.و زمانی که پول رو بهش میدم برگه دست نویس رو که مبلغ پولی که دادم رو اثرانگشت میزنه ویکی از خواهرانم و پرستارش وهمسرخودم امضا میزنند.ایا این برگه دست نویس اعتباری دارد برای برگشت پول بعداز فوتشون؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر تاریخ و امضا دارد و سند معارضی بعد از ان نباشد بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان سلامت عقل و روان داشته باشد معتبر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ اسناد عادی نیز دارای اعتبار هستند. مادر شما اگر محجور نیستند و اینکه سند معارضی یافت نشود می‌توانید از این سند و مفاد آن بهره‌مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
طبق قانون با شرایطی ، فرزندان مکلف به پرداخت نفقه والدین خود میباشند و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله بعد از فوت دین ایشان محسوب میشود و از ماترک قابل وصول

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید قرارداد منعقد کنید و یا ازش وصیت نامه رسمی بگیرید