مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت سکه مهریه

سلام. چنان چه حکم اعسار تایید شود و دادگاه بالفرض مثال حکم به دادن هر ده ماه یک سکه بدهد . اگر زوج کارمند باشد میتواند لایحه ای تنظیم و به دادگاه بدهد تا از حقوق کسر نشود و سر موعد سکه به صورت دستی به اجرای احکام تحویل گردد ؟ در واقع نحوه دادن سکه را میشود طبق لایحه انتخاب کرد ؟ زوج نمیخواهد از حقوقش مبلغی کسر شود زیرا در این صورت با ثبت بدهی در فیش حقوقی نمیتواند وام بگیرد تا حداقل زندگی جدید و مسکنی برای خود اجاره کند . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سپاس

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه زن رضایت بده حساب شوهر باز و رفع توقیف میشه.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با اعلام شما دادگاه موظف به قبول درخواست شما نمیباشد بلکه مخیر است و تماما به متن حکم اعسار که به چه صورت حکم داده شده بستگی دارد