مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ثبت برای فسخ معامله فضولی و ابطال سند رسمی

ملک پدری من 20 سال پیش به صورت وکالتی در دفترخانه بفروش رفته است
من می خواهم به مدارک و اسناد این معامله دسترسی پیدا کنم و استعلام صورت دهم تا بتوانم به همراه سند و سایر مدارک نسبت به فسخ معامله اقدام نمایم چون من هرگونه امضا را جهت فروش ملک پدری در دفترخانه نداده ام ولی ملک به فروش رفته است

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر سند وکالت را پدرتان امضا کرده و در قید حیات نیست میتوانید با ارائه ی انحصار وراثت از دفترخانه ی تنظیم کننده سند درخواست رونوشت کنید البته به شرط اینکه دفتر خانه و شماره سند یا سال تنظیم سند رو بدونید