مشاوره حقوقی رایگان - داوری

باسلام و خسته نباشید، در خصوص اینکه بنده معامله فضولی کرده ام جناب اقای علی کشاورز فرموده اند عمو و عمه هایت را باید بیاوری و امضا نمایند یعنی معامله باطل را به صحیح تنفیذ یا تبدیل کنند، بنده نسبت به وراث پدربزرگم گفتم امضا هایشان را میاورم ، و ایشان نیز تعهدداده بودند که اقساط خودرا سر وقت بپردازند و بعد من این جمله را در مورد رضایت عموهایم را نوشتم. ثانیا ، برادر و خواهر را که تعهد نداده ام. بنده صحبتم این است آقای کشاورز که اون شخص خبر داشته ماشین ورثه ای هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکیل شما را به صورت صحیح راهنمایی کرده است اعتماد نمایید و عمل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صحبت های وکیل محترم اعتماد نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حتی اگر خبر هم داشته تاثیری در ماهیت موضوع ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام من وکیل کشاورز هستم و پاسخ سوال شما را با توجه به توضیحات خودتان داده بودم و الان دقیقا حصور ذهن ندارم موضوع چی بود ولی به نظرم شما مال ورثه ای را با وکالتی که به مادرتان دادید فروختید و قبل از انتقال سند ناگهان پدر بررگ شما (احدی از وراث) فوت شدند و وکالت ایشان باطل شد و جالا خریدار به شما مراجعه کرد و شما تعهد دادید که ورثه پدر بزرگ (عمه و عموها) را می اورید امضاء کنند و من هم گفتم ببر امضاء کنند.
اگر قانع نشدید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید و ببشتر اطلاعات بده تا پاسخ دقیق بدهم.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله معمولاً در معاملات فضولی جهت اینکه بعداً ورثه پیدا نشود تا ادعای حقوقی کنند اعلام می شود کلیه و راث آن را امضا نمایند با فوت پدربزرگ تان بزرگ نشان عمه و مادربزرگ می باشد می بایست معامله فوق را امضا و تنفیذ نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال معامله فضولی است و همه وراث باید امضا کنند اینکه خریدار آگاهی از ورثه ایی بودن ملک داشته فقط در جبران خسارت وی موثر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از گزینه مشاوره تلفنی با ایشان استفاده کنید تا ابهامات را برای شما رفع کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متعلق به اظهارات مجروح راهنمایی صحیح صورت گرفته است

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام در هر حال معامله در صورتی صحیح است که تمام ورثه تنفیذ کنند