مشاوره حقوقی رایگان - جرم معامله فضولی با آگاهی اصیل

سلام خدمت همگی شما سروران گرامی ، من یکی به نوبه خودم قدر شما سروران رو میدونم و دعای خیر و سلامتی براتون از درگاه ایزدمنان خواستارم❤
بنده یکی از وراث به همراه خواهر و برادر و پدر بزرگم ومادرم ورثه بودیم که به مادروکالت کاری داده بودیم ،.موقع معامله(فروش کامیون)پدربزگم نیز فوت کرده بود ،گفتند این وکالت نامه ایراد داره خواستم ترک نجلس کنم که گفتند چندتا عمه و عمو داری بنویس که امضاهاشون رو میاری ما پشت مبایعه نوشتیم. مادرم نیز پای قولنامه رو امضا کرد ، فردشنده من بودم. ماشین اقساطی بود که 35 تومان از 115 تومان رو گرفتم و بقیه اش رو خریدار قسط ، متاسفانه لیزینگ جلوی حسابهای ما و ضامنین رو مسدود کرده، حال برادر و خواهر دادخواست ابطال معامله رو بدهند ، اگه معالمه باطل بشه ، و درضمن اصیل 8 ساله از اون ماجرا میگذره، و یک سال پیش من رو الزام به سند کرد و درخواست خودش رو استرداد کرد ، تما نوشته بود بنده با اذن از طرف وراث مرحوم فلانی معامله کرده ام ، آیا این نشانه آگاهی اصیل از ماجرا میباشد یا خیر ، ? اگه اصیل اگاه باشه بنده جرم کرده ام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سپاس از لطفتان. معامله فضولی جرم نیست و جنبه حقوقی دارد که باید با بررسی مستندات و گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالتنامه با فوت طرفین باطل میشود

خیر معامله فضولی و قابل ابطال است و تمام ورثه باید دادخواست ابطال معامله به طرفیت خریدار اقامه نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که معامله فضولی جرم کیفری نمی باشد مگر اینکه شخصی با نیت قبلی فروش مال غیر انجام بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معامله شما فضولی بوده و مرتکب جرم فروش مال غیر نشده اید چون خریدار خود آگاه است که شما فضولتااقدام به معامله کرده اید در صورتی که جاهل بود میتوانست شکایت کیفری فروش مال غیر نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود و احترام وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود
به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صرف آگاهی اصیل کافی نیست و باید اذن یا اجازه وجود داشته باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مرتکب جرم نشدی ولی باید عمه و عموها را بیاری امصا کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد