مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی تایید معامله ی فضولی

مالک چه طور می تونه معامله ی فضولی رو تایید کنه ؟ آیا تهیه ی متن دستی مبنی بر تنفیذ معامله از سوی مالک و امضای آن متن توسط مالک کافی هست برای تایید معامله ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پشت قرارداد بنویسه قرارداد را تنفیذ می کنم و هیچ ادعا و اعتراضی ندارم و امضاء کنه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امضای ذیل مبایعه نامه کافیه یا سند بزند یا وکالت بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله تنفیذ معامله فضولی ، میتواند کتبی یا شفاهی یا عملی باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ذیل مبایعه نامه را امضاکند و قید کند تنفیذ مینمایم

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با توجه به متن قانون هر فعل یا عمل مالک که نشانه بر تنفیذ معامله باشد کفایت می کند اما گرفتن دستخط ایشان و امضا و اثر انگشت ایشان در خود قولنامه بسیار بهتر و معتبر تر می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعلام اراده از سوی مالک به هر نحو ممکن است و نیاز به تشریفات خاصی ندارد.

یک وکیل :

با سلام به هر نحوی اعم از امضا ذیل قولنامه یا عملی و... امکان تنفیذ معامله وجود دارد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

هر عملی که نشان از تایید باشد کافیست. امضا و اثر انگشت یا انتقال سند یا وکالت دادن.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام بله متن دستی کفایت می کند

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام بله کافی است ودر خود مبایعه نامه فضولی نیز میتواند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می‌تواند با صورتجلسه نسبت به تایید معامله اقدام نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله البته از ظریق ارسال اظهارنامه نیز امکان پذیر است