مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست و روبروی منزل

سلام وقت بخیر.همسایه روبروی منزل بنده چند روزی هست تهدید به پنچری واذیت وآزار درمورد اینکه حق ندارید کنار دیوار ما پارک کنید وحتی دعوای سر وصدا می‌کند درصورتی که فضای پارک برای ماشین خودش وجود دارد عرض کوچه شش متر هست و اگر من هم بخواهم دقیق جلوی درب خانه خود پارک کنم او هم روبرو پارک کرده وکل کوچه برای عبور ومرور سایر افراد کوچه بسته می‌شود ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پارک کنید و در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون شما حق پارک دارید و در صورت ایجاد مزاحمت، شکایت مزاحمت را مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما پارک کردید و مشکلی ایجاد شد ، شکایت ممانعت از حق دهید . اما عاقلانه این است که درگیر چنین کاری نشوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت مزاحمت اقدام به طرح شکایت کنید چون شما هم حق پارک دارید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام در صورت مزاحمت شکایت مزاحمت مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پارک خودرو نباید باعت مزاحمت همسایه گردد