مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب فرزند به دلیل بدهی پدر که در قید حیات است

با سلام
اگر پدری در قید حیات باشد و بدهکار باشد و در همین حین ارثیه خود را در قید حیات به نام فرزند خودش کند . آیا امکان توقیف اموال فرزند که بالای 18 سال است ، وجود دارد ؟؟
واگر فرزند دختر یا پسر باشد فرقی دارد یا خیر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر انتقال به شکل رسمی باشد اموال فرزند توقیف نخواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متعلق به فرزندش باشد خیر. تنها اموال خود شخص محکوم علیه قابل توقبف است

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتوانید تحت عنوان معامله به قصد فرار از پرداخت دین شکایت کنید و معامله را ابطال نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر معامله به قصد فرار از دین به شکل صوری اثبات شود امکان بطلان معامله وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر معامله بقصد فرار ازدین اثبات نشود نمیت‌انند توقیف کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام طبق شرایطی بله امکان توقیف وجود دارد

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

اگه حکم قطعی از بابت طلبتون داشته باشین . انتقال سند بعد حکم باشه میتونید تقاضای ابطال سند رو بکنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر انتقال به شکل رسمی باشد اموال فرزند توقیف نخواهد شد.