مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه اجاره

با سلام و خسته نباشید
بنده سال پیش یه خونه اجاره کردم و چک 200 میلیونی خواهرم رو به عنوان چک تخلیه به موجر دادم.امسال بر خلاف توافق من و موجر برای تمدید دوباره.ایشان سه روز مانده به پایان تاریخ قرار داد اعلام کردند که قصد تمدید ندارند و واحد رو تحویل دهید.بنده هم وقت خواستم تا مورد جدیدی پیدا کنم و واحدشان را تحویل دهم.ولی موجر 7 روز بعد از اتمام قرارداد اظهارنامه تخلیه فرستاده و چک تخلیه خواهرم رو برگشت زده.تاریخ اتمام قرارداد 1402/6/23 هستش.الان هم خسارت بابت تاخیر در پرداخت اجاره و دیرتحویل دادن واحد میخواد.میشه راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موجر طبق مفاد شرایط قرارداد اگر عمل کرده باشد اقدام قانونی انجام داده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طبق قرارداد اجاره عمل نشده باشد قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خانه را تخلیه نمایید
و تخلیه خانه را تامین دلیل نمایید
و دادخواست مطالبه مبلغ رهن خانه را نمایید
.اگر در قرارداد اجاره خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد تعیین شده باشد با شرایط خاصی امکان مطالبه وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی دارد در قرارداد بابت چک چه توافقی شده
شماهم مطالبه مبلغ و یعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد اجاره خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد تعیین شده باشد با شرایط خاصی امکان مطالبه وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اقدامات موجر درست است شما که چک دادید باید مراقب زمان تخلیه می بودید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ملک را در اولین فرصت تخلیه کنید.
نسبت به مدت زمان سکونت بدون قراداد اجرت المثل با توجه به نظر کارشناس به ملک تعلق میگیرد،که کمتراز اجاره بهای جدید اعلامی از سوی موجر است.
چک تخلیه قابلیت وصول توسط موجرندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر در قرارداد اجاره خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد تعیین شده باشد با شرایط خاصی امکان مطالبه وجود خواهد داشت