مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول پیش از موجر

با سلام
مغازه ای اجاره کردم که سال گذشته برج 9 مدت اجاره تمام شده و صاحب مغازه بدون اینکه مغازه رو تحویل بگیرد و پول پیش و چک تخلیه رو بهم بده مغازه رو به شخصی که شاهد اجاره نامه من بوده تحویل داده و قرارداد نوشته و در حال حاضر هم جوابگو نیست. میخاستم ببینم از چه طریقی میتوانم پول پیش و چک تخلیه رو بگیرم
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه مبلغ رهن مغازه تجاری و استرداد لاشه چک تخلیه مغازه را به طرفیت موجر مطرح نمایید و