مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

اگر صاحب چک یکی از چکهای خود را برگشت خورده و مهر برگشتی آن را خراشیده باشد و به یکی دیگر بدهد جرمش چیست؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

با سلام اولأ طبق م ٢قانون مجازات اسلامى ١٣٩٢هرفعلى كه درقانون براش مجازات تعيين شده باشه جرم محسوب ميشه دومأ اقدامى كه فرموديد اگه برروى اصل چك يا گواهينامه عدم پرداخت صادره از بانك محال عليه صورت گرفته باشه واستفاده هم شده باشه و درصورت اثبات جرم ،مرتكب به عنوان جعل واستفاده ازسندمجعول طبق ماده ٥٢٣ قانون مجازات اسلامى سال ١٣٧٥مجازات خواهدشد وضرروزيان ناشى از جرم را نيز بايد به متضرر يا شاكى محكوم خواهدشد.

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

جنبه کیفری ندارد.