مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

من یک بار در مغازه ضبط فابریک 206 خریدم که کلا کارتون ندارن این ضبط ها
داخل مغازه 2نفر بودن .... صاحب مغازه و یک جوانی که منو به اونجا برد
بعد از خرید از مغازه من گفتم که اگر ارزانتر سراغ دارید بنده خرید دارم.....کارم خرید و فروش ماشین برای اونا میخریدم ....
بعد از خروج من از مغازه شخص جوان با دزد که اشناش بوده تماس میگیره که شخصی ضبط میخواد تعداد بالا....
دزد میاورده برای شخص جوان بعد اون میاورده برای من ...
بعد از مدتی از اگاهی شاپور تماس گرفتن من رفتم اونجا گفتن مال خری کردی
دزد رو اوردن من نمیشناختم بعد عکس شخص جوان نشان دادن من گفتم از ایشون میخریدم اول در مغازه بعد برام میاورد
و گفتم از سرقتی بودن اطلاع نداشتم
ولی دزده و شخص جوان گفتن که من میدونستم دادگاه هم رفتم گفتم نمیدونستم دزدی بوده
ولی از شخص جوان خریدم دزد را هم نمیشناسم
زندان رفتم بعد 24ساعت با سند 200میلیونی ازاد شدم....
چیکار باید بکنم من واقعا نمیدونستم دزدیه

پاسخ ها :

مالخری اتهام مالخری خرید مال دزدی سرقت