مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

خانمی هستم که سال 87 از همسر سابقم جدا شدم توافقی و نوع طلاق هم خلعی بوده حاصل آن ازدواج دختری که الان 18سال دارد آن زمان حضانت دخترم با من بود تا سن 18سالگی 3سال پیش با همکاری خانواده خودم دخترم را از من گرفت که آخرش 4ماه پیش دخترم از راه مدرسه به من پناه میاورد شکایت کردم که نامادری دختر من را کتک زده بود حالا هم حکم رشد دخترم را اقدام کردم. من هم نفقه که در زمان طلاق به شرح زیر ماهی 600هزار تومن اول هر ماه اگر پرداخت نکند 150هزار اضافه خواهد شد سالانه 10درصد به خاطر تورم اضافه خواهد شد از تاریخ 87 تا به این تاریخ هیچ هزینه رو پرداخت نکرده حساب کرده مبلغی بر 14850000باید پرداخت کند حالا من اقدام کردم چون برای تمبر پولی نداشتم اعسار دادم. و توقیف اموال هم دادم‌‌. حالا اگه همسر سابقم بخواد دارایش را از این تاریخ شکایت به نام همسرش بزند چگونه است و اگر او بخواهد اعسار بدهد پرداخت طلبش به من چگونه است؟؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
چنانچه بدهکار به قصد فرار از دین اقدام به انتقال اموال خود بنمایند به نحوی که مابقی اموال کفاف پرداخت بدهی او را نداشته باشد مجازات کیفری دارد و اعسار او پذیرفته نخواهد شد