مشاوره حقوقی رایگان - با موتور تصادف کردم ولی مقصر نبودم

درود سه هفته ای پیش با موتور تصادف کردم همون موقع با آمبولانس بردنم بیمارستان پام 15 تا بخیه خورد سه رو بعد تصادف زنگ که بیا رضایت بده منم اول نمی خواستم رضایت بدم و صلا نمیدونستم که مقصر اون طرفه ولی اخر سر رضایت دادم ولی الان هم موتورم گیر کرده هم پام حالا حالا خوب نمیشه خیلیم اذیت شدم برا همه کارام الانم میخام از حق بیمه استفاده کنم میتونم یه جوری رضایتمو پس بگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به متن رضایت و … دارد. بهتراست بایک وکیل مشورت کنید.