مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو

باسلام خدمت وکلای محترم
بنده دررسال 1399 با خودرویی که از همسرم بود تصادف کردم و همسرم ماشین را فروخت و نصف پول را گرفتند و به دلیل اینکه خریدار زندانی است و نمیتواند شکایت کند و همسرم از زندانی بودن خریدار سواستفاده کردند و با برگ سبز رفته شکایت کرده از صاحب اول ماشین و از طریق دادگاه سند بنام همسرم شده وماشین را از پارکینگ بیرون اورده و الان از بنده شکایت کرده و خسارت میخواهد و دادخواست هزینه دادرسی و هزینه خسارت وتاخیر وتادیه داده است و هر روز یه پاپوشی برای بنده درست میکند. در ضمن به دروغ داخل شکایتش وداخل پرانتز نوشته ربوده نمیدانم چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید.
با توجه به اینکه قبل از ازدواج با همسرم حدود 10سال پیش ماشین 206 داشتم و فروختم و پولش همسرم خرج کرد. خواهش میکنم راهنماییم فرمایید .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت تقصیر دربروز حادثه وخسارت، مسولیت دارید