مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

بنده مبایعه نامه تنظیم نموده ام که در ان شرط شده اگر تا تاریخ 15/12/1396مبلغ 50 میلبون پرداخت نشود قرارداد انفساخ میباشد
بعد خریدار اومد یه دست خط پشت مبایعه نامه در محضر بنگاه از بنده گرفت که مبلغ 20 میلیون پرداخت نمایید و قلنامه برداشت فرار کرد پرداختی نداشت بالافاصله بعد دوروز اظهار نامه زدم و الان ده ساله گذشته زمین من با 11 ساعت اب کشاورزی نمیده دادگاه حقوقی چناران شکایت کردم سه شاهد اورد که من مبلغ فروشنده رو به طلبکارانش واریز نمودم و دادگاه رای بهش نداد به من داد بعد در تجدید نظر رای به اون دادن خداازشون نگذره حال وکیلی گرفتم ایشون مطرح نمودن تیری به تاریکی دادخواست فسخ میدم پروند رفت شعبه 2 چنران در دادگاه بدوی میگن در مبایعه نامه نوشته انفساخ نه فسخ پس رای در بدوی دادن بهش حال من از هرسه شاهد اقرار محضری دارم که هیچ پولی ندادن وشهادت دروغ دادن و بنگاهی هم اقرار نموده دست خط پشت مبایعه نامه برای دریافت پول بود ایشون نداده از منظر متصدی وتنظیم کننده مبایعه نامه انفساخ ومنفسخ میباشد حال قاضی قبول نمیکنه تازه بماند بقیه پولم رای ندادن خدایا به کی بگم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مدرکتات باید بررسی شود نمیشود اظهارنظر کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، لازم است که تمامی اسناد و مدارک مربوطه پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.