مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل شیره تریاک

سلام همسرم 2 کیلو تریاک و نیم شیره تریاک حمل کرده چقدر زندان دارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سابقه وی دارد
حبس دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به اوضاع و احوال و شرایط و سابقه تکرار جرم دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی به سابقه ایشان دارد ولی حبس قطعیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شرایطی از جمله سابقه در میزان حبس ایشان تاثیرگذار است احتمالاً کمتر از 5 سال نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
میزان مجازات با توجه به دفاعیات شما و دلایل موجود در پرونده ، توسط دادگاه تعیین خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حداقل شش ماه ، البته اگر سابقه نداشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات ایشان حبس و زندان خواهد بود و لیکن میزان آن بستگی به شرایط و سابقه کیفری ایشان دارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به نوع جرم و شرایط پرونده از 2تا 5 سال

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مستند بندسه به ماده 5 قانون مبارزه با موادمخدر.
بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به هشتاد (80.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.