مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت کالا در خرید از سایت درج آگهی

سلام من از طریق سایت درج آگهی گوشی خریدم پول واریز کردم بعد به جای گوشی اسپیکر امد بعد من به حسابی که پول واریز کردم شکایت حقوقی کردم بعد دفاعیات طرف برای قاضی غیر موثر بود بعد قاضی حکم محکومیت طرف رو داد
قبل از حکم چند بار زنگ زده بود برای این که قسطی کنم یا نگیرم به خاطر این که طرف میگه من به پول دست نزدم و پول آمده از اون ور برداشت شده از این حرفا بعد حکم زنگ زد بازم گف من پولت رو بالا نکشیدم و این حرفا بعد شروع کرد به فحش های خانواده گی منم هیچی نگفتم چون همسرم پیشم بود
میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم و به جایی میرسم یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص توهین و فحاشی می توانید شکایت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای اثبات توهین باید دلایل کافی داشته باشید از جمله شهادت شهود صدای ضبط شده پیامک

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید و پیامکها را پیوست کنید اگر تلفنی باشد شاهد برای اثبات ادعا نداشته باشید نتیجه نمیدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما باید مدرک یا شاهد داشته باشی که توهین کرده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در هنگام مکالمه، شاهدانی نظاره‌گر این واقعه بوده‌اند شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی به استناد شهادت شهود را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی به استناد شهادت شهود را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای امکان شکایت برای شما وجود دارد