مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از حکم تخلیه ملک

سه سال مستاجر خانه ای هستم که سال دوم و سوم به صورت شفاهی تمدید کردیم. اما شش ماه مانده به پایان موجر از بنده شکایت کرده، احضاریه و ابلاغیه حکم هیچوقت به دست بنده نرسید و داور پرونده حکم غیابی صادر کرده بنده هم زمانی از ماجرا مطلع شدم که فرصت بیست روزه اعتراض را هم از دست داده بودم حال با شواهد و مدارک موجود که میتونه کذب بودن ادعای مالک را مبنی بر امتناع بنده از تخلیه ملک ایشان در دو سال گذشته را اثبات کنه آیا میتونم بر روی رای واوری اعتراض و ریاست اجرای احکام را متقاعد کنم که از اجرای حکم جلوگیری شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد باید اجرا بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مهلت دارید نسبت به رای داور اعتراض نمایید
و باید درخواست ابطال رای داوری را مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مهلت داشته باشد می‌توانید به رای داوری اعتراض در غیر این صورت از طریق دادگاه تقاضای ابطال رای داوری را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم بصورت غیابی صادر شده باشد می‌توانید نسبت به واخواهی اقدام کنید اما اگر حکم به شکل حضوری صادر شده باشد و به قطعیت رسیده باشد این حکم غیرقابل اعتراض است و قابلیت اجرا پیدا کرده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هر حال باید تخلیه کنید اول تخلیه کتید بعد اقدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که عذر موجه داشته باشید می توانید همچنان واخواهی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهلت دارید نسبت به رای داور اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابطال رای داورا از دادگاه بخواهید